Anger Management for mænd: en anden tilgang

Kom ind til kernen og forstå hvad det er, der forårsager vreden.

Har din vrede nogensinde stået i vejen for at have gode relationer til de mennesker, der er betydningsfulde for dig? Og har du lyst til at gøre noget ved din vrede i sådanne situationer? Måske har du prøvet at finde ud af det før. Du har måske kigget på “Anger Management” og de værktøjer man tilbyder, men har ikke helt kunne finde noget, der fungerede for dig.

Når det kommer til vrede, hjælper Københavns Psykoterapi mænd med at komme tilbage på sporet og fortsætte med at leve et sundere og lykkeligt liv. Mange af de oplysninger, du finder omkring ”Anger Management” er kun designet til at behandle symptomerne, men ikke selve roden til din destruktive vrede. Hos Københavns Psykoterapi møder du en individuel, holistisk tilgang til at behandle de kerneproblemer, der forårsager vrede.

Toppen af isbjerget

Vrede skal forstås som en “sekundær følelse”. Ikke sekundær i bogstavelig forstand, men i betydningen, at vrede udspringer fra andre “primære” følelser, der leder til vrede-underliggende følelser, som er ubevidste og mindre indlysende, og afgørende at bearbejde, når du ønsker at slippe vreden. Med andre ord, vreden er, hvad du ser (toppen af isbjerget), men andre primære følelser er, hvad der rent faktisk forårsager det (resten af isbjerget skjult under vandet).

For eksempel stammer vrede ofte fra tilbageholdte følelser som frygt, hjælpeløshed, ensomhed, skam eller sorg. Smertefulde oplevelser, der ikke bearbejdes, inficerer din dagligdag på en uhensigtsmæssig måde og gør livet svært at leve. På samme måde lever en mange mænd med uløste tidligere traumer, der manifesterer sig som vrede. Og den gode nyhed er, at der er en stærk og effektiv behandling for det.

En anden tilgang

Hos Københavns Psykoterapi tilbydes du Hypnoterapi, som er en terapiform, hvor du i let trance kommer i kontakt med de følelser, der ubevidst trigger dine indlejrede reaktionmønstre, og hjælper dig til at forstå og løse de problemer, der skaber din vrede. Du vil oplever positive resultater allerede efter første gang, føler dig mere i kontrol, og har sundere, roligere svar på de hændelser, der førhen udløste vrede og andre negative følelser. Generelt er 4 – 5 behandlinger nok for at du kan komme videre.

Hvad er det næste?

Vrede kan forårsage smertefulde problemer i dit liv. Det kan forstyrre eller endda ødelægge relationer, føre til kroniske helbredsproblemer, arbejdsafbrydelser og meget mere.

Hvis du har oplevet nogen af disse vanskeligheder, eller hvis du bare ønsker at reducere din vrede og forbedre dit humør, er det tid til at skride til handling nu. Du behøver ikke at lide i stilhed. Vrede kan have forårsaget problemer for dig tidligere, men du kan lære at være i kontrol fra nu af. Du får styr på din tilværelse, før tingene bliver værre. Ved at tage ansvaret for din vrede og dit helbred, tager du et skridt, der kræver styrke og mod. Og du opnår forbedret livskvalitet og relationer med de mennesker, du holder mest af.

Tag det første skridt nu→